Termeni si conditii

DESPRE LIVRARE

       Comenzile se vor efectua telefomic la 0723.994.175 sau prin e-mail: yellow_green_beads@yahoo.com. Comenzile vor fi procesate in ordinea aparitiei lor si vor fi confirmate pe e-mail. Daca nu s-a primit acest e-mail inseamna ca nu s-a inregistrat comanda, caz in care te rugam sa ne contactezi.
         Pentru comenzile care au ca modalitate de transport "Posta Romana", durata  pana la primirea coletului este de 4-6 zile lucratoare. In ziua in care coletul s-a depus la posta, noi trimitem un mail prin care specificam acest lucru. Mai dureaza inca 3-4 zile lucratoare pana cand coletul ajunge la oficiul postal aferent zonei in care locuiti. Va rugam sa luati aceasta perioada in calcul atunci cand realizati comanda!
       
TARIFE
Livrarea se face prin:    POSTA ROMANA

    Tariful este unic si este 8 RON.
 Pentru Bucuresti produsele se predau personal.
           
       Daca doriti sa primiti comenzile prin Posta Romana dar adresa de primire NU este cea inscrisa in buletinul celui pe numele caruia se trimite coletul, pachetul va fi trimis LA POST RESTANT- se percepe o taxa suplimentara (in momentul de fata Posta Romana percepe o taxa de 1.2 RON). Pentru a trimite un colet la post restant, este necesar sa ne comunicati numarul oficiului postal de la care veti ridica pachetul, CNP-ul dvs. In plus, este necesar sa va prezentati dvs. la acel oficiu postal in maxim 10 zile de la data trimiterii coletului (data la care ati primit mail de la noi ca s-a expediat coletul).

      In cazul in care nu ati ridicat coletul de la posta, se va re-trimite coletul si  veti mai putea efectua o noua comanda pe site-ul nostru doar in cazul in care suportati taxele de transport si retur ale coletului anterior !
    DESPRE RETURURI
           Daca din anumite motive, produsul nu corespunde cerintelor tale, ni-l poti returna . Returul se va face prin Posta Romana, cu plata ramburs iar noi vom returna contravaloarea lui FARA TAXELE DE TRANSPORT si NU INAINTE DE A NE CONTACTA IN VEDEREA ACESTUI LUCRU (in caz contrar vom refuza returul). De exemplu, daca valoarea coletului a fost de 55 ron, iar taxele de transport au fost 5 RON, noi vom returna numai 50 RON.
IMPORTANT!
          Pentru a putea returna produsele, va rugam sa ne anuntati in MAXIM 7 zile de la data primirii coletului (va rugam sa pastrati chitantele de la posta/curier). In caz contrar, returul va fi refuzat!

NU AVEM LIMITARE LEGATA DE CANTITATE ORI SUMA MINIMA!