05 septembrie 2010

Copacel feng shui sodalit

       Copacel feng shui lucrat manual din sarma de cupru si pietre semipretioase: sodalit, lapis lazuli, acvamarin si cristal de stanca. Copacelul este montat pe un cristal de sodalit. Inaltime 16 cm.

     Sodalit
    Fecioara, Sagetator
    
Protejeaza impotriva energiilor negative si impotriva pericolelor.Aduce succes in cariera, claritate mentala si psihica, spirit practic, eficienta, buna judecata echilibru mental. Ajuta in momentele de acumulare de informatie, studiu si concentrare (examene).

    Lapis lazuli
    Taur, Fecioara, Balanta, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti

Are un puternic rol protector, fereste de rau si de pericol. Este util impotriva atacurilor psihice, energiilor negative, blestemelor, vrajilor, gandurilor rele. Confera noroc, pace interioara, succes in dragoste, prietenie,  creativitate, bucurie, curaj, optimism, prosperitate, fericire, bunatate, claritate mentala, obiectivitate, entuziasm, incredere de sine.

     Acvamarin
    Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Balanta, Scorpion, Varsator, Pesti

Amplifica creativitatea, auto-cunoasterea si increderea. Ajuta la impacare in cuplurile separate.Este cunoscut ca "piatra curajului", pentru ca ii insufla curaj celui care il poarta si ii ofera protectie.

   Cristal de stanca
   Toate zodiile

Reduce gandurile negative, accesele auto-compatimire, sentimentul de vinovatie, melancolia, sentimentul de singuratate. Aduce inspiratie, clarviziune, protectie, armonie in suflet, curaj, incredere, imaginatie, echilibru emotional, rabdare, dragoste, noroc, succes, bani, sanatate.Bun pentru meditatie si rugaciune, confera iluminare spirituala. 

                                      Pret: 63 lei

1 comentarii: