18 mai 2010

Pandantiv ametist - VANDUT

        Pandantiv in forma de crizantema, realizat manual din ametist, perle de cultura si sarma de cupru argintata. Cerceii au montate tortite de argint.
         Se poate realiza ceva asemanator doar la comanda.

        AMETIST (CUART VIOLET)
Berbec, Taur, Gemeni, Fecioara, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

        Numita si piatra spiritualitatii, ametistul pune in legatura cu divinitatea si latura spirituala a fiecaruia, trebuie purtat mai ales de credinciosi sau cei care doresc sa-si amplifice credinta religioasa si divina.
         Foarte puternic rol protector pentru cei care nu se simt in siguranta sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. (Se spune ca daca un rau voitor face ceva impotriva purtatorului acestei pietre, ametistul isi schimba culoarea si avertizeaza asupra pericolului).
          Sporeste capacitatile intelectuale si spirituale ale omului, calitatile psihice, curajul, deschiderea spirituala, sentimentul de multumire, intuitia, bunul simt, capacitatile extrasenzoriale.
          Aduce putere, stabilitate, rezistenta, pace, o buna judecata, pace interioara, vise, calm, dragoste, fericire, prietenie, protectie, idei noi.
           Este o piatra a succesului in afaceri.
           Ajuta la canalizarea energiilor.
           Aduce pace interioara, mareste increderea de sine, respectul pentru propria persoana.
           Excelent pentru meditatie, rugaciune, post.
           Reduce furia, nerabdarea, cosmarurile, stressul, agitatia.
           Fereste de gandurile negative, protejeaza impotriva magiei negre, apara de blesteme.
           Ajuta la atingerea unor niveluri inalte de spiritualitate, la iluminarea spirituala.
           Are calitatea de a purifica, linisti, de a transforma energiile inferioare in energii superioare, de a transforma energia negativa in energie pozitiva.
           Protejeaza impotriva atacurilor psihice malefice.
           Ajuta la intelegerea etapelor de transformare in viata omului, precum moartea sau nasterea, pierderea cuiva drag, confera o directie in momente de deruta.
           Are efect de calmare in perioade de stress, depresie, tristete, disperare, lipsa de comunicare.
           Bun pentru regresii in vietile anterioare.
           Echilibreaza karma.
           Apa in care a fost tinut un ametist curat (dupa procedura de purificare) are efecte benefice; la fel apa poate fi folosita si pentru plante.
           Atrage energiile negative din jur si face atmosfera mai pura.
          Ajuta la renuntarea la vicii, la temperarea obsesiilor sau dependentelor (ajuta dependentii de tutun, mancare, alcool, sex sa renunte la acestea, daca este programat special pentru acest scop).
            Efecte asupra sanatatii: ajuta la vindecare, absoarbe durerea in piatra, protejeaza sanatatea, efect sedativ, benefic in caz de insomnie, dureri de cap, benefic pentru ochi, par, stomac, sistemul nervos central, sistemul digestiv, sistemul endocrin, echilibreaza glicemia, confera un somn linistit (se spune ca are calitatea de a reduce sforaitul), bun in caz de diabet, convulsii, nevralgii, dureri de cap, alergii, acnee, migrene, dureri de spate, mahmureala, ajuta la regenerarea tesuturilor, echilibreaza comportamentele deplasate: cleptomanie, alcoolism, dependente periculoase, vicii.

         PERLA
Rac, Gemeni, Scorpion, Sagetator, Pesti

         Este denumita si "Lacrima lui Dumnezeu". Se formeaza in corpul unor moluste iritate de prezenta unui agent mecanic (graunte de nisip), introdus natural sau artificial, in acest ultim caz numindu-se "perle de cultura". 
          Este de culoare alb de diferite nuante (cele mai apreciate fiind cele roz si albastre); argintiu, auriu (perle de Panama), verzui, negru cu irizatii. 
          Simbol al puterii, intelepciunii si fericirii la romani, considerata ca are darul de a aduce vise frumoase femeilor, folosita ca talisman de indieni si in amestecuri pentru stimularea masculinitatii de mongoli. 
         Prin intermediul perlei omul este capabil sa inteleaga efectele exercitate de Luna asupra sa. Perla poate fi utila in corectarea relatiilor fata de parinti (in special mama). 
         Dezvolta spiritul de initiativa, intareste forta vitala si capacitatea sexuala.
          Are puternic rol protector, mareste sentimentul de dragoste, respectul de sine, increderea in propria persoana, calmeaza si linisteste. 

        Este simbol al sinceritatii, puritatii, inocentei si cinstei. 
       Este o piatra a norocului, aduce succese, fericire, dragoste si protectie.


                                          Pret: 54 lei

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu