05 iunie 2012

Impresii Summer Eco Fest


Duminica 3 iunie 2012 am participat  la  Summer Eco Fest cu un stand de bijuterii handmade, in urma unei invitatii primite pe e-mail. Am mers crezand  ca va fi un targ ca multe altele la care am participat. Am fost impresionata cand m-am trezit in mijlocul unui eveniment organizat impecabil. Surpriza cea mai mare a fost insa cand am aflat ca acest eveniment a fost organizat de un grup de eleve din cadrul liceului George Cosbuc. Iulia Mihai, liderul echpei si colegele sale, Layla Asaad, Andreea Traistaru si Miruna Bratu au participat la un concurs unde au propus acest eveniment si echipa lor s-a numarat printre cele cateva proiecte desemnate pentru a fi finantate  prin programul YouthBank Bucuresti, implementat local de Fundatia Comunitara Bucureşti. Programul YouthBank este coordonat la nivel national de Asociatia pentru Relatii Comunitare în parteneriat cu BCR – Banca Comerciala Romana.
Au avut la dispozitie o luna de zile in care au stabilit locatia, activitatile ce vor fi desfasurate, au gasit sponsori, au realizat materialele promotionale si le-au distribuit prin licee si zonele centrale ale Bucurestiului.
Atmosfera a fost plina de energie, muzica si voie buna. Astept cu nerabdare urmatorul eveniment.


BRAVO FETELOR SI MULT SUCCES IN CONTINUARE!


Iata si activitatile desfasurate in cadrul evenimentului:

Concurs de decorare a bicicletelor cu materiale reciclabile:






                Concurs de  inscripționare a celui mai original mesaj eco pe tricouri:




Parada costumelor realizate de liceeni din materiale reciclabile:







Artizani handmade, respectiv eu si produsele mele:


       NOTA: Fotografiile au fost preluate de pe: 

1 comentarii:

  1. Duminica 3 iunie 2012 am fost si eu la Summer Eco Fest si am vazut standul de bijuterii handmade.Mi-au placut foarte mult.A fost un eveniment organizat impecabil de catre un grup de eleve de la liceului George Cosbuc. Iulia Mihai, Layla Asaad, Andreea Traistaru si Miruna Bratu. Felicitari !!!

    RăspundețiȘtergere